js402's latest activity

  • J
    js402 replied to the thread Sputter around 15lb.
    I have a wideband on the way. Plugs are already switched and gapped at.25
  • J
    js402 replied to the thread Sputter around 15lb.
    I though that by trying to keep my wot BLM 128 is I should subtract and took too much out through the chip. So once I realized that...
  • J
    js402 replied to the thread Sputter around 15lb.
    I had been trying to even out the BLM and ended up not having enough fuel added through the chip.
  • J
    js402 replied to the thread Sputter around 15lb.
    I'm going to grab a wideband before I go back out so I can keep an eye on afr. For e85 what's a good number to be around???chip timing...
  • J
    Get rid of the non resistor plugs to start. It may be that simple..
  • J
    js402 replied to the thread Sputter around 15lb.
    Yep they'll be put in tomorrow.
  • J
    js402 replied to the thread Sputter around 15lb.
    At an idle it's lean but when I'm on the throttle it's not super rich, 128 to 120 ish but without a wideband I cant give an afr.
  • J
    js402 replied to the thread Sputter around 15lb.
    Right. I just did that to not blow the gasket. I'm in the process of tuning it now and that's when I noticed the stumble.
  • J
    js402 replied to the thread Sputter around 15lb.
    Intercoolers a brand new rjc, hoses have been leak checked for vaccum leaks. I added all the fuel the chip would allow so I don't run...
  • J
    js402 replied to the thread Sputter around 15lb.
    I don't have a wideband ow all I know is at 15psi I still get my 1 to 1 rise and BLM is around 128 to 120
  • J
    js402 replied to the thread Sputter around 15lb.
    No i didn't. When I adjusted I just loosened the bolt an gave it a slight turn.